|  |   |   |   | 

We stellen u ons appartement ter beschikking zodat u er volop kunt genieten en vragen u om hierbij onze voorwaarden te willen aanvaarden.

Het appartement is ruim voorzien van alle uitrusting voor een comfortabel en zorgeloos verblijf, om u helemaal thuis te voelen. Er wordt geen gedetailleerde inventaris opgemaakt bij uw aankomt. U zult er een map aantreffen met het reglement en een inventaris met de belangrijkste stukken, waarvan de huurder bij aankomst en bij vertrek moet nagaan of alle stukken in orde en in goede staat zijn. Er wordt verwacht dat de huurder het appartement en de inrichting met respect en volgens goed huisvaderschap behandelt.

Huisdieren zijn niet toegelaten en het is verboden om in het appartement te roken.

De huurprijzen worden vermeld onder de rubriek 'beschikbaarheid en prijzen' en zijn opgegeven op weekbasis. De week loopt van zaterdag tussen 17 en 18 uur tot zaterdag tussen 10 en 11 uur. In de huurprijzen zijn de verbruikskosten (verwarming, water en elektriciteit) inbegrepen.

Voor het ophalen en afleveren van de sleutel worden met de eigenaar verdere afspraken gemaakt.

De huurders moeten zelf zorgen voor:

  • hoeslakens voor de matrassen (er zijn 2 bedden van 160 cm en 4 van 80cm breed)
  • hoezen voor de kussens en donsdekens (er zijn 2 donsdekens  van 200x240cm en 4 van 140x200 cm)
  • handdoeken voor keuken en badkamer

De huurders moeten het appartement in goede orde achterlaten: alles wordt terug op zijn plaats gezet en opgeruimd en alle ruimtes worden netjes geveegd. Bovenop de huurprijs wordt een vergoeding van 50 euro gerekend om het appartement door ons verder te laten poetsen. Wanneer het appartement niet in de gevraagde staat achtergelaten wordt zal een extra, door de eigenaar ontegensprekelijk te bepalen, vergoeding van de waarborgsom afgehouden worden.

Het appartement is gelegen in een rustig gebouw en een rustige omgeving. De huurders moeten zich op een passende manier hiernaar gedragen en verklaren zich akkoord met het huishoudelijk reglement van de syndicus (zie download). 

De overige huurvoorwaarden zijn opgenomen in het huurcontract.